Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan İsmail Ok, Erdekte…

Başkan İsmail Ok, Erdekte…

Ok: Ay-yıldızlı bayrağa, Bayrağımız diyemeyenler düşmanımızdır

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 30 Mart 2014`te yapılacak belediye başkanlığı seçimlerine 4 ay kala geldiği ilçemizde, Erdek`te faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu.
Balıkesir`in Büyükşehir statüsüne alınması nedeniyle, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde, Balıkesir`in genelindeki tüm seçmenlerin oy kullanacak olmasından dolayı, 4 yıl 6 aylık belediye başkanlığı süresinde Balıkesir`e kazandırdığı yatırımlar ile devam eden çalışmalar hakkında Erdek halkına bilgi vermek üzere ilçemize gelen Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok önce MHP Erdek İlçe Başkanlığı`na uğradı.
Burada, MHP`nin Erdek Belediye Başkanı Z. Haluk Nazlıoğlu ile bir süre görüşen Başkan Ok, daha sonra partilerle beraber Erdek esnafını ziyaret ederek Balıkesir`e kazandırdığı yatırımlar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
Agrigento`da yemekli toplantı düzenlendi
Erdek`te esnaf gezisinin tamamlanmasından sonra, Agrigento Otele geçen Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, burada Balıkesir Belediyesi tarafından verilen öğle yemeğine katıldı. 
Yemekte, Balıkesir Belediyesi`nin bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Ok, katılımcılar tarafından dikkatle dinlendi.
Katılımın yoğun olduğu yemeğe, başta MHP Erdek İlçe Teşkilatı mensupları olmak üzere, Balıkesir İl ve İlçelerin MHP`li Başkan ve yöneticileri, MHP`nin Balıkesir ilçelerindeki belediye başkan adayları, ilçedeki sivil toplum örgütlerin temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.
30 Mart seçimleri ile beraber Balıkesir`in Büyükşehir olacak olmasından dolayı, Büyükşehir Kanunu ile ilçe belediyelerde yaşanacak değişiklikleri konu olan bilgileri aktaran Başkan Ok, Ankara`dan en küçük bir yardım veya destek almadan, başkanlığının 4 yıl 6 aylık süresinde, Balıkesir`de yaptığı çalışmalarla Balıkesir halkının güvenini kazandıklarını açıkladı.
2014 yerel seçimlerinden sonra Balıkesir`in her yerine hizmetlerin Büyükşehir eliyle gönderileceğini konuklarıyla paylaşan Başkan Ok, her tür siyasi görüşe sonsuz saygı duyduğunun altını çizdi.
Kişilerin inancına, mezhebine ve etnik yapısına sonsuz saygı duyduğunu yineleyen Başkan Ok, "Bunun yanında saygı duymadıklarımız ve hasım olduklarımız da var. Bunlar, Ay-Yıldızlı bayrağa `Bizim bayrağımız` diyemeyenlerdir. Eli kanlı katilleri kardeş ilan edenler, Mehmetçik`in kanı yüzüne buluşanlar ve bebeklerin kanı eline bulaşanlar bizim kardeşimiz değil, düşmanımızdır." dedi.
Kendisine gösterilen destek ve güvenin MHP`nin Erdek Belediye Başkan adayı Z. Haluk Nazlıoğlu için de gösterilmesini arzu eden Başkan Ok, kendisine eşlik eden tüm katılımcılara teşekkür etti.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`tan sonra söz alan Z. Haluk Nazlıoğlu, öncelikli amacın bugün burada olduğu gibi kitleleri kucaklaştırıp, Erdek`teki gergin siyasi atmosferi değiştirmek olduğunu belirtti.
30 Mart`ta seçimi kazanmaları halinde, topluma örnek olacak çalışmaların yapılacağı sözü veren Nazlıoğlu, yemeğe katılan tüm misafirlere teşekkür etti.
Yemekli toplantının son bölümünde ise, Belediye Başkanı İsmail Ok, vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.
Toplantı sona erdikten sonra, Balıkesir Belediye Başkanı Ok ve beraberindeki partililer ilçede esnaf gezisine devam ederek, esnafın sorunlarını dinlediler.
Milliyetçi Hareket Partisi`nin Balıkesir İl ve ilçe başkanları ile MHP ilçe belediye başkan adaylarının da hazır bulunduğu esnaf gezisinde, Erdek`teki çay bahçelerini de ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Ok, burada vatandaşlarla sohbet etti.
Erdek Balıkçılar Lokaline de uğrayan Ok, Erdek`teki bazı zeytin ve zeytinyağı fabrikalarını ziyaret ederek, burada işçilerle kısa sürelide olsa sohbet etti.
Erdek`ten sonra Bandırma`ya geçen Başkan Ok, Bandırma Ülkü Ocağı tarafından Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı Salonu`nda düzenlenen geceye katıldı. 
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı